'Bayern München scout in Italië en kijkt naar vervanger voor Süle'

'Bayern München scout in Italië en kijkt naar vervanger voor Süle'

18-02-2022 11:53

Bayern München lijkt een verrassende vervanger voor Niklas Süle op het oog te hebben. De naam van Torino-verdediger Gleison Bremer prijkt op de lijst, meldt Sport1.

Bayern ziet Süle in de zomer transfervrij naar concurrent Borussia Dortmund verhuizen, waardoor trainer Julian Nagelsmann dun in de verdedigers komt te zitten. Bremer moet uitkomst bieden, aldus Sport1. Het eerste gesprek tussen de 24-jarige Braziliaan van Torino en Der Rekordmeister zou al hebben plaatsgevonden.

Bremer geldt als alternatief voor Chelsea-verdediger Andreas Christensen, die in München nog steeds geldt als topkandidaat om de achterhoede te versterken. Hij wil echter nog geen definitieve keuze maken. Nagelsmann heeft voor volgend seizoen nog drie bewezen centrumverdedigers over: Dayot Upamecano, Lucas Hernández en Benjamin Pavard.

Volgens Sport1 vraagt Torino ongeveer vijftien miljoen euro voor Bremer. Het contract van de oud-speler vanan Atlético Mineiro loopt nog tweeënhalf jaar door. Hij wordt naar verluidt ook begeerd door Juventus en Internazionale.