Mazzu blikt vooruit op Antwerp-Union: “Er zal van hun kant geen vermoeidheid

Mazzu blikt vooruit op Antwerp-Union: “Er zal van hun kant geen vermoeidheid"

04-02-2022 19:25

Momenteel staat Royal Antwerp FC op een tweede plaats, de club staat zeven punten achter Union Saint-Gilloise. Het Union van Felice Mazzu neemt het zaterdagavond op tegen Antwerp, de runner-up in het klassement. De wedstrijd zal het einde zijn van een stevige reeks voor Union. 

Na een reeks van wedstrijden tegen Racing Genk, Club Brugge en RSC Anderlecht zullen de spelers van Mazzu zich nog een keer moeten opladen voor een topper. Dat vergt dan ook volledige focus. “De spelers hebben een welverdiende pauze gehad na een zeer positieve reeks wedstrijden," verklaarde Felice Mazzu.

"Geen vermoeidheid"
Antwerp speelde woensdag al een wedstrijd, toch denkt Mazzu niet dat we hier iets van zullen merken. “Ik denk niet dat Antwerp vermoeider zal zijn dan wij vanwege hun doordeweekse wedstrijd, vertelt Mazzu aan DH Sport. “Ze hebben een ploeg van dertig spelers, dus er zal aan hun kant geen vermoeidheid zijn."

Dé topper
De wedstrijd van zaterdagavond wordt de topper van het weekend. Een duel tussen één en twee. Union staat momenteel zeven punten voor op Antwerp, dat bij winst het gat toch een beetje kan verkleinen. "In het perspectief van een PO1-kwalificatie is deze wedstrijd even belangrijk als de vorige," zegt Mazzu. “Wij doen er alles aan om op hetzelfde niveau te blijven.  We zetten enorm in op de goede sfeer en om plezier te maken. Wij willen de waarden behouden die ons in staat hebben gesteld aan de top van de tafel te staan.”