OFFICIEEL: Beerschot heeft Soumaré niet meer nodig, tweede passage in Ligue 2

OFFICIEEL: Beerschot heeft Soumaré niet meer nodig, tweede passage in Ligue 2

31-01-2022 22:58

K. Beerschot V.A. heeft inmiddels een mirakel nodig om zich nog te redden in Eerste Klasse A. De Ratten zullen ongetwijfeld blijven knokken tot het einde, maar Issa Soumaré zal hen daar niet langer bij helpen. Hij trekt op huurbasis naar Quevilly-Rouen Métropole.

Via haar officiële kanalen heeft Beerschot zelf aangekondigd dat het tijdperk van Soumaré op het Kiel erop zit. Dat is althans tijdelijk het geval, want het gaat om een huurovereenkomst. De Antwerpenaren maken bovendien geen gewag van een aankoopoptie, wat erop zou wijzen dat ze toch nog geloven in de 21-jarige aanvaller.

Soumaré kwam deze jaargang elf keer in actie voor Beerschot in de Jupiler Pro League. Daarin lukte hij slechts één treffer, de eerredder op het veld van KV Oostende (3-1). Nu moet de Senegalees proberen om beter te doen bij Quevilly. Ook daar zal hij moeten knokken tegen de degradatie: de Franse ploeg staat vijftiende in de Ligue 2, met drie punten voorsprong op de rode streep. Eerder kwam Soumaré in die competitie al uit voor Orléans.