Na het vertrek van Elsner waren sommige spelers bevrijd

"Na het vertrek van Elsner waren sommige spelers bevrijd"

KV Kortrijk is lang niet slecht bezig in de Jupiler Pro League. Het maakt nog een mooie kans op Play-Offs. Kristof D'Haene geeft aan dat sommige spelers bevrijd zijn na het vertrek van coach Luka Elsner naar Standard.

"Na het vertrek van Luka Elsner waren sommige spelers bevrijd", geeft D'Haene aan bij Het Nieuwsblad. "Luka is een heel goede coach, maar hij is erg veeleisend. Hij legt veel druk en bij jonge spelers werkt dat soms beklemmend. Karim Belhocine is daarin iets losser. De mayonaise pakt. Belhocine en KV Kortrijk zijn simpelweg een goede match. Karim ademt de Kortrijkse mentaliteit. Blijven werken, niet opgeven en vol passie de strijd aangaan."

Ook tegen Sporting Charleroi zal Belhocine absoluut willen winnen. "Er zal een gepeperd Kortrijk aan de aftrap komen. Iedereen wil winnen tegen zijn ex-ploeg, zéker Belhocine. Hij kent Charleroi door en door. Aan motivatie zal het ons niet ontbreken."

Onder Belhocine behaalde KV Kortrijk al 21 op 39. Daarmee heeft hij een beter gemiddelde dan Elsner, die maar 12 op 27 haalde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie