Anderlecht mag hopen op deal met Bayern over definitieve transfer Zirkzee

Anderlecht mag hopen op deal met Bayern over definitieve transfer Zirkzee

RSC Anderlecht rekent dit seizoen opnieuw op enkele huurlingen, waar Joshua Zirkzee er één van is. De aanvaller keert in principe deze zomer ook terug naar Bayern München, al mag paars-wit toch hopen op een verlengd verblijf.

De Nederlander wordt zonder aankoopoptie gehuurd van Bayern München en lijkt komende zomer terug naar Duitsland te keren. Daar klinkt het dat Zirkzee opnieuw een kans zal krijgen bij de topclub, maar als hij niet weet te overtuigen is er ook hoop voor Anderlecht.

"Bayern zou hem komende zomer nog een laatste kans moeten geven. Maar tijdens deze pandemie zoeken ook de grote clubs naar geld en volgens mij gaat een bod tussen de 5 en 10 miljoen euro voldoende zijn om hem definitief over te nemen" zegt journalist David Verhoff van Bild aan La Capitale.

De Nederlandse spits heeft nog een contract tot medio 2023 bij Bayern en staat dus voor een belangrijke zomer. Als hij niet weet te overtuigen en geen contractverlenging tekent, zal Bayern hem deze zomer ook moeten verkopen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie