Standard en Venanzi in zoektocht naar investeerders: 'Bezoek uit States in Luik'

Standard en Venanzi in zoektocht naar investeerders: 'Bezoek uit States in Luik'

Standard Liege is al een tijdje op zoek naar een extra kapitaalinjectie. Bruno Venanzi liet dit eerder al weten in een interview in DH Sports. Deze week waren er opnieuw twee kandidaten op bezoek in Luik.

Bruno Venanzi kondigde reeds in een interview met DH Sports (november) aan dat de club op zoek is naar investeerders. Hij had het onder meer over de planning van de zoektocht. "De kapitaalverhoging zal begin 2022 plaatsvinden. Ik heb reeds drie aanbiedingen ontvangen, ik verwacht er nog één in de komende weken en misschien een vijfde. Dan zullen we die goed bekijken.”

Witte rook
Meer dan twee maanden later is er nog steeds geen witte rook boven Sclessin, maar het gaat de goede kant op. Afgelopen december was er al de aanwezigheid van Russische investeerders in Sclessin voor de Waalse clash tegen Charleroi. Ondanks de incidenten die zich tijdens de wedstrijd hebben voorgedaan, hebben deze laatsten hun voornemen om een belang in Standard te nemen niet opgegeven.

Rondleiding
Het tijdschema is niet gewijzigd en Bruno Venanzi zet zijn besprekingen met de mogelijke investeerders voort. Daarom waren er deze week twee kandidaten uit de Verenigde Staten op bezoek in Luik. Volgens DH Sports kregen de investeerders donderdag een rondleiding van de eigenaar alvorens zaterdagmiddag onder meer de Clasico voor vrouwen bij te wonen. De twee Amerikanen zijn vermoedelijke al actief in de sportwereld. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie