'Juventus kan De Ligt verkopen: drie clubs horen vraagprijs'

'Juventus kan De Ligt verkopen: drie clubs horen vraagprijs'

21 januari - 12:08
Serie A 2 Reacties

Juventus is komende zomer bereid om mee te werken aan een transfer van Matthijs de Ligt. FC Barcelona, Bayern München en Chelsea hebben serieuze belangstelling voor de 22-jarige Nederlander, zo meldt La Repubblica.

De Italiaanse kampioen betaalde in 2019 nog 75 miljoen euro aan Ajax voor De Ligt, maar nu wordt genoegen genomen met een bedrag van 65 miljoen. Volgens La Repubblica is de verdediger 'de droom van Barça-trainer Xavi'. De Catalanen hebben echter financiële problemen, waardoor er gezocht moet worden naar een manier om hem te bekostigen. Met Bayern en Chelsea is de concurrentie bovendien groot. Met name de Londenaren zouden ver willen gaan voor De Ligt.

Zaakwaarnemer Mino Raiola speculeerde eerder al over een vertrek van De Ligt bij Juventus. "Hij is een van de beste centrumverdedigers ter wereld. De mogelijkheid bestaat dat hij Juventus verlaat aan het einde van het seizoen", zei Raiola al in september. "In de zomer moeten we kijken of er clubs in de markt zijn en hoe de situatie er sportief gezien uitziet", voegde hij daar in december aan toe bij Studio Voetbal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie