Dury weigerde buitenlandse aanbieding: Ben een boek aan het schrijven

Dury weigerde buitenlandse aanbieding: "Ben een boek aan het schrijven"

Zien we Francky Dury nog terug in de voetbalwereld? Na zijn vertrek bij SV Zulte Waregem heeft de trainer nog geen nieuwe club, al is er wel interesse. Toch gaat Dury niet naar zomaar eender welke club verhuizen.

De inmiddels 64-jarige Dury heeft naar eigen zeggen al een aanbieding uit het buitenland ontvangen. "Een verrassende vraag, maar ik wil daar niet verder op ingaan", onthult Dury bij Krant van West-Vlaanderen.

De trainer wil namelijk niet in zomaar eender welk avontuur stappen. "Januari is geen evidente maand om ergens in te stappen. Maar ik heb alweer mijn werk: ik ben een boek aan het schrijven. Echt. Ik neem er een jaar voor. Elf maanden. Al mijn ervaringen van 38 jaar als coach", geeft hij aan.

En even 'niets' doen, vindt Dury ook zeker geen ergernis. "Ik wist niet dat vrijheid zo leuk was. Als trainer ben je altijd bezig. Nauwelijks vrije weekends, je bent pakweg vier avonden per week weg of met voetbal bezig. En ik ben al trainer sinds mijn 26ste. Nu besef ik: gezond en vrij zijn, is het mooiste ter wereld", klinkt het.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie