KRC Genk is juiste club voor mij om door te breken in Europa

"KRC Genk is juiste club voor mij om door te breken in Europa"

20 januari - 11:30 Laatste update: 11:44
Jupiler Pro League 2 Reacties

Zit er nog een groot talent aan te komen bij KRC Genk? Kelvin John laat zich in ieder geval zien bij de beloften. John wil graag doorbreken bij de A-kern en zo in de voetsporen treden van zijn mentor Ally Samatta.

Samatta zag John spelen op de Afrika Cup voor U17. "Ik had Samatta leren kennen, toen ik al even mocht trainen met de nationale ploeg. 'Als je scoort op de Afrika Cup, kan je in mijn voetsporen treden', zei hij me. Tegen Nigeria scoorde ik prompt en gaf ik twee assists. Ally heeft me onder zijn vleugels genomen, hij zei me dat KRC Genk de juiste club voor me was om door te breken in Europa", aldus John bij Het Belang Van Limburg

Onder Bernd Storck wil hij nu de stap naar de A-kern zetten. Hij mocht al mee op de stage van KRC Genk. "Ik hou wel van zijn aanpak. Ik houd een goed gevoel over aan de voorbije weken, ben ook blij dat ik twee keer kon scoren in het onderlinge oefenduel tijdens de winterstop. Ik zal er alles aan doen om dit seizoen nog mijn eerste minuten te maken met de A-ploeg en mijn eerste goal mee te pikken."

Vorige week mocht een ander jeugdproduct al zijn debuut maken bij KRC Genk. Andras Nemeth pikte meteen een goaltje mee tegen Beerschot. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie