OFFICIEEL: Waasland-Beveren huurt Braziliaanse middenvelder van Charleroi

OFFICIEEL: Waasland-Beveren huurt Braziliaanse middenvelder van Charleroi

Waasland-Beveren heeft de komst van Lucas Ribeiro Costa bekendgemaakt. De middenvelder werd nog uitgeleend aan Moeskroen, maar die overeenkomst werd vroegtijdig stopgezet. Nu gaat hij het komende halfjaar aan de slag bij Waasland-Beveren.

‘Waasland-Beveren verwelkomt de Braziliaan Lucas Ribeiro Costa (25). Charleroi verhuurde de aanvallende middenvelder dit seizoen aan Moeskroen. Deze overeenkomst werd vervroegd beëindigd waardoor Ribeiro Costa de komende zes maanden voor geel-blauw kan uitkomen. De carrière van Lucas Ribeiro Costa start in 2017 bij het Franse Valenciennes. Na een jaartje wennen in de B-ploeg, wordt hij overgeheveld naar de A-kern’, zo staat te lezen op de webstek van WB.

Nu wisselt hij van clubs in 1B. ’Opnieuw een jaar later verhuist Ribeiro Costa naar België. Hij gaat eerst aan de slag bij Virton en wordt vervolgens opgepikt door Charleroi dat hem uitleent aan RWD Molenbeek. Ook dit seizoen leenden de Carolo’s Ribeiro Costa uit aan Moeskroen. Hij kwam voor de Henegouwers zo’n 16 keer in actie, scoorde zes keer en schreef ook al twee assists achter zijn naam.’

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie