Discussie Ziyech en Lukaku onderwerp van gesprek: 'Genoeg bewijs: 'issue' daar'

Discussie Ziyech en Lukaku onderwerp van gesprek: 'Genoeg bewijs: 'issue' daar'

19 januari - 10:30 Laatste update: 10:30
Premier League 35 Reacties

Chelsea liet dinsdagavond opnieuw dure punten liggen tegen Brighton & Hove Albion en na afloop ging de aandacht uit naar Rode Duivel Romelu Lukaku en Hakim Ziyech. De twee discussieerden na afloop van de eerste helft hevig met elkaar, zag ook analist Alan Shearer.

Het was Shearer ook opgevallen dat er niet al te fanatiek gejuicht werd na de openingstreffer die Ziyech na een half uur spelen maakte. "Ik heb niet het idee dat dit een happy camp is", aldus de Premier League-topscorer aller tijden bij DAZN. "Als de bal erin gaat, let op Kanté, Hudson-Odoi en Lukaku: geen enkele reactie, ze wandelen terug, met hun hoofd omlaag, er zit niets in. Als je nagaat dat je de hele week werkt om doelpunten te maken en dat je dan dit krijgt na een doelpunt, dat verbaast me echt. Voor mij is er niet meer bewijs nodig, dit zegt wat mij betreft genoeg over een issue in de kleedkamer daar."

Manager Thomas Tuchel kreeg na afloop ook vragen over de woordenwisseling tussen De Belg en Ziyech, maar wilde er niet te veel woorden aan vuil maken. "Het is normaal dat ze met elkaar in discussie gaan, het is normaal dat ze niet tevreden zijn, het is normaal dat ze ervan balen als wij aangeven dat we meer van ze verwachten", aldus de Duitser in een korte verklaring.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie