Stadiondirecteur van KRC Genk kondigt stadionplannen bij de Limburgers aan

Stadiondirecteur van KRC Genk kondigt stadionplannen bij de Limburgers aan

KRC Genk is stevig bezig met de toekomst van de club en doet dat niet enkel in de spelerskern. Ook naast het veld wordt er gewerkt, onder andere aan met de faciliteiten.

De Limburgers kondigden eerder al aan dat er een nieuw trainingscentrum wordt gebouwd, maar daar blijft het niet bij. Naast de bouw van het trainingscentrum, dat in 2024 afgewerkt moet worden, zal ook het stadion verbouwd worden.

"In een eerste fase zullen we een nieuw trainingscentrum bouwen. In fase twee zullen we vervolgens enkele tribunes rond het eerste jeugdveld bouwen, daar kunnen de beloften - hopelijk in 1B - en de Ladies hun wedstrijden spelen", vertelt stadiondirecteur Kobe Schepers bij TV Limburg. "Het grootste nieuws is dat we in dit stadion blijven. Wat we met het stadion zullen doen, zijn we nog over aan het nadenken."

De voorbije jaren waren er nog geruchten over de bouw van een nieuw stadion, maar zover komt het dus niet. De huidige Cegeka Arena wordt dus wel vernieuwd en mogelijk ook uitgebreid. Momenteel kunnen er 25.000 supporters het stadion in.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie