Na Mechelen komt Oud-Heverlee Leuven met statement: 'Niet betrokken bij procedure'

Na Mechelen komt Oud-Heverlee Leuven met statement: 'Niet betrokken bij procedure'

Zaterdag is er aan Den Dreef niet gevoetbald. KV Mechelen kwam immers niet opdagen. Oud-Heverlee Leuven was wel bereid te spelen en kwam met een officieel statement over de situatie naar buiten. 

Eerder op zaterdag kwam KV Mechelen al met een statement naar buiten. Daarin gaf Mechelen aan niet te spelen. Oud-Heverlee Leuven komt nu zelf met een officieel bericht. 'KV Mechelen diende gisteren een aanvraag in bij de kalendermanager om de wedstrijd tegen OH Leuven van 15 januari uit te stellen op basis van het nieuwe reglement dat met ruime meerderheid gestemd werd op de Algemene Vergadering van de Pro League van 10 januari laatstleden. Deze aanvraag tot uitstel werd niet aanvaard door de kalendermanager. KV Mechelen besliste dan om niet af te zakken naar Den Dreef', laat Oud-Heverlee weten.

De thuisploeg wilde wel spelen, maar tot een match tegen Mechelen kwam het zaterdag niet. Het is nu de vraag wat er nu gaat gebeuren met het duel tussen OHL en Mechelen. Dat weet Oud-Heverlee Leuven zelf ook niet. 'OH Leuven was in heel deze procedure niet betrokken, deze loopt tussen de aanvragende club en de kalendermanager. Hoe dit nu verder verloopt ligt in handen van de bevoegde instanties.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie