Medhi Bayat reageert op Propere Handen: “Verrast dat mijn naam erbij staat”

Medhi Bayat reageert op Propere Handen: “Verrast dat mijn naam erbij staat”

15 januari - 08:12
9

Mehdi Bayat is één van de 56 personen die door het federaal parket is opgeroepen. Voor de sterke van Sporting Charleroi kwam dat als donderslag bij heldere hemel.

Tijdens de ‘John Late Show’ van LN24 reageerde Bayat: “Het is een verrassing omdat mijn naam sinds de start van het fraudeonderzoek nooit werd naar buiten gebracht. Het is een goede zaak dat het parket zichzelf positioneert. Zo kan iedereen zien wat er in het dossier staat en welke aanklachten er tegen welke personen werden ingediend.”

Bayat is verbaasd. “Ik verbaas mij erover dat mijn naam erbij staat. In iets meer dan drie jaar tijd werd mijn naam nooit genoemd. De enige keer dat we bezoek hebben gekregen van de onderzoekers was dat in het kader van enkele transfers. We hebben op dat moment meteen helder gecommuniceerd.”

“Er kwam nadien geen vervolg meer. Sindsdien hebben we niets meer van de zaak vernomen. Dit is dus een verrassing. In dit stadium van het onderzoek moet het vermoeden van onschuld overeind blijven, maar prettig is dit natuurlijk niet”, citeert Het Nieuwsblad de ex-bondsvoorzitter.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie