'Messi test twee dagen na coronabesmetting negatief en is op weg naar Parijs'

'Messi test twee dagen na coronabesmetting negatief en is op weg naar Parijs'

05-01-2022 09:51
2

Lionel Messi is weer op weg terug naar Frankrijk, meldt het Argentijnse Olé. De 34-jarige linkspoot heeft ruim twee dagen na zijn coronabesmetting negatief getest op het virus, waardoor hij zich weer bij de selectie Paris Saint-Germain kan voegen.

Op zondag maakte PSG bekend dat Messi het coronavirus had opgelopen. De Argentijnse vedette testte positief in Argentinië en mocht het land niet uit. Achter de naam van Messi stond daardoor een groot vraagteken voor de wedstrijd tegen Olympique Lyon. Het lijkt er echter op dat de 158-voudig international van de partij is tegen Peter Bosz en consorten: Messi heeft negatief getest en is onderweg naar Parijs.

Olé beschikt over foto's waarop te zien is dat Messi aan boord gaat van een privéjet. Daarmee vliegt hij samen met zijn vrouw Antonela en kinderen Thiago, Mateo en Ciro naar Frankrijk. Het is nog niet duidelijk wanneer Messi de groepstraining weer kan hervatten bij PSG.

De Franse grootmacht heeft nog niet bevestigd dat Messi negatief is en weer teruggaat naar Parijs. Het lijkt er echter op dat dit niet lang meer zal duren. Messi heeft nog tot zondagavond de tijd om ook weer wedstrijdfit te worden: dan staat het treffen met Lyon namelijk op de rol.