Chelsea-spelers steunden Lukaku niet: 'Niemand nam het op voor hem'

Chelsea-spelers steunden Lukaku niet: 'Niemand nam het op voor hem'

04-01-2022 12:24
20

Romelu lukaku heeft vorige week voor een klein relletje gezorgd bij Chelsea FC. Hij gaf een interview waarin hij verklaarde “ongelukkig te zijn met de situatie.” Zijn coach, Thomas Tuchel, selecteerde hem niet voor de topper van afgelopen zondag tegen Liverpool FC.

Niet enkel Tuchel is ontevreden met het gedrag van zijn spits, ook enkele ploegmakkers hebben volgens The Athletic hun ongenoegen geuit. Het zou gaan om Jorginho, César Azpilicueta, N’Golo Kanté en Antonio Rüdiger. 

Unaniem
De spelersgroep zou naar verluidt een meeting gehad hebben met Thomas Tuchel over de uitspraken van Lukaku. Ze waren het unaniem eens om de uitspraken van Lukaku te veroordelen. De spelers hebben vervolgens Tuchel hun goedkeuring gegeven om de Belg te laten vallen uit de selectie voor de wedstrijd tegen Liverpool. 

"Niemand na het op"
Een bron vertelde het Britse persbureau dat "Ik sprak met een van de spelers en vroeg hem of iemand het opnam voor Lukaku. Hij zei van niet. Niemand van hen kan geloven dat hij het heeft gedaan." Lukaku sprak Tuchel op dinsdag om de situatie persoonlijk te bespreken en om duidelijkheid te krijgen of hij zal worden opgeroepen voor de halve finale van de Carabao Cup tegen Tottenham op woensdag.