Oefenpartij Club Brugge op de helling: Feyenoord zegt winterkamp af door corona

Oefenpartij Club Brugge op de helling: Feyenoord zegt winterkamp af door corona

Feyenoord ziet af van het trainingskamp in Marbella tijdens de winterstop. Vanwege meerdere coronagevallen vindt de Rotterdamse club het niet verstandig om naar Spanje te vertrekken. Dat kan vervelend nieuws zijn voor Club Brugge, dat een onderling oefenduel gepland had.

Feyenoord laat via officiële kanalen weten dat het besloten heeft een streep te zetten door het trainingskamp. Op 8 januari zou Club Brugge nochtans oefenen tegen de Nederlanders, maar het is niet zeker of die wedstrijd door zal gaan. Tot nader order reist Blauw-Zwart wél nog steeds naar het zuiden af om zich daar voor te bereiden op het tweede gedeelte van het lopende seizoen. Naar alle waarschijnlijkheid gebeurt dat met een nieuwe trainer, de opvolger van Philippe Clement.

'De spelers en stafleden bij wie corona is geconstateerd zitten inmiddels in isolatie', zo laat Feyenoord weten op de clubwebsite. 'De club acht het niet verantwoord om met de overige spelers en staf af te reizen naar Zuid-Spanje vanwege het risico op nog meer bestemmingen met mogelijk ook nog eens quarantaineplicht tot gevolg.'  Feyenoord maakt niet bekend om welke spelers en stafleden het gaat.

Feyenoord begint op 15 januari aan de tweede seizoenshelft in de Eredivisie. Dan komt Vitesse op bezoek in De Kuip.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie