'Wellenreuther blijft niet bij Willem II, doelman keert terug naar RSC Anderlecht'

'Wellenreuther blijft niet bij Willem II, doelman keert terug naar RSC Anderlecht'

30-12-2021 15:00
1

Een definitieve oplossing heeft RSC Anderlecht nog niet gevonden voor Timon Wellenreuther. De doelman wordt dit seizoen door paars-wit uitgeleend aan Willem II, maar lijkt daar niet te gaan blijven.

De Nederlandse club wil nochtans graag langer doorgaan met de Duitse doelman. Hij is volgens Brabants Dagblad echter iets te duur voor Willem II, dat niet opkan met het huidige loon dat hij verdient bij Anderlecht. De kans is dan ook groot dat Wellenreuther na het seizoen gewoon terugkeert naar Anderlecht, waar hij nog een contract tot medio 2024 heeft.

Het is echter de vraag of hij ook bij de Brusselaars blijft. Wellenreuther werd vorig seizoen even eerste doelman na de blessure van Hendrik Van Crombrugge, maar verloor die plek uiteindelijk aan jonkie Bart Verbruggen. Inmiddels is Van Crombrugge ook weer hersteld en dreigt Wellenreuther dus pas derde of zelfs vierde doelman te zijn bij Anderlecht.

Wellenreuther kwam dit seizoen tot dusver zeventien keer in actie voor Willem II. Daarin slikte hij 35 tegendoelpunten en hield hij twee keer de nul.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie