'Schokkend' Manchester United werkt op de zenuwen: Een stel zeikerds!

'Schokkend' Manchester United werkt op de zenuwen: "Een stel zeikerds!"

28-12-2021 07:34
8

Gary Neville heeft geen goed woord over voor de spelers van Manchester United. Maandagavond leverde het bezoek aan laagvlieger Newcastle United slechts een punt op, na een 'schokkende' eerste helft.

Man United keek halverwege tegen een 1-0 achterstand aan. Edinson Cavani zorgde in de tweede helft voor de gelijkmaker en de uitblinkende doelman David de Gea trok een zwaarbevochten punt over de streep. "Dit is een héél slecht optreden", foetert Neville in de studio van Sky Sports.

"Ze hebben werkelijk niets goed gedaan als team. Niet één speler kan zeggen dat hij zijn werk gedaan heeft. Er valt echt niets positiefs uit te halen, helemaal niets", vervolgt de analist, die bijna 600 wedstrijden voor United speelde.

Dat de spelers geïrriteerd op elkaar reageerden, stoorde Neville helemaal. "Ze zitten te janken op elkaar. Het is een stel zeikerds! Moet je ze zien lopen over het veld. Armen in de lucht, klagen over alles... Echt, het was absolutely shocking. Ze hebben de laatste manager (Ole Gunnar Solskjaer, red.) laten zitten. En als ze zo doorgaan, gaan er nog meer managers ontslagen worden."