‘Standard doet bod op Dompé, Zulte Waregem legt klacht neer bij Bondsparket’

‘Standard doet bod op Dompé, Zulte Waregem legt klacht neer bij Bondsparket’

21-12-2021 07:44
14

Standard Luik en Zulte Waregem nemen het komende speeldag tegen elkaar op. Het Laatste Nieuws meldt dat de Rouches echter net nu een bod hebben uitgebracht op sterkhouder Jean-Luc Dompé.

Zulte Waregem spreekt dan ook van oneerlijke concurrentie en heeft een klacht neergelegd bij het Bondsparket. Dompé is dit seizoen één absolute smaakmaker bij het sukkelende Zulte en de aanvaller scoorde twee keer en gaf elf assists in de Jupiler Pro League. Het bod van Standard en de timing is opmerkelijk te noemen.

Dompé speelde in het verleden al voor Standard, maar kon daar geen potten breken. Hij speelde vervolgens op huurbasis bij KAS Eupen en Amiens en vertrok transfervrij naar KAA Gent. Nu enkele jaren later brengt Standard aldus een bod uit op Dompé, en dat terwijl de Rouches het financieel niet gemakkelijk hebben.

Zulte Waregem vindt dat Dompé op die manier wordt beïnvloed vlak voor de onderlinge confrontatie. Essevee laat het daar ook niet bij zitten en heeft het Bondsparket gecontacteerd. De Rouches hebben echter Zulte op de hoogte gesteld van het bod dus het is nog maar de vraag of de bondsprocureur iets kan doen.