Manchester United sluit trainingscomplex en bespreekt eventuele afgelasting

Manchester United sluit trainingscomplex en bespreekt eventuele afgelasting

Waar Tottenham Hotspur al dagenlang in de greep is van het coronavirus, neemt nu ook Manchester United maatregelen. The Red Devils houden hun trainingsfaciliteiten 24 uur lang gesloten, melden ze maandagmiddag via de clubkanalen.

Een niet nader gespecificeerd aantal spelers en stafleden hebben een positieve test afgelegd. Om verdere besmettingen te voorkomen, wordt trainingscomplex Carrington voor één etmaal gesloten. Degenen met een positieve testuitslag verblijven momenteel volgens protocol in isolatie, laat Manchester United weten in zijn statement.

Dinsdagavond wordt men overigens alweer op het veld verwacht. De huidige nummer vijf van de Premier League speelt dan een uitwedstrijd tegen het Londense Brentford, mits deze niet afgelast wordt. Manchester United bevestigt namelijk dat er al gesprekken lopen over het al dan niet doorgaan van de wedstrijd, om de gezondheid van de spelers en stafleden niet in gevaar te brengen.

Concurrent Tottenham Hotspur moest zondag al een streep zetten door het treffen met Brighton & Hove Albion. Ook over Leicester City-Tottenham van donderdagavond zijn grote vraagtekens gerezen, al lijkt Spurs er wel alles aan te willen doen om dat duel alsnog te spelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie