Anderlecht-verdediger Magallan onder vuur: 'Opnieuw de schlemiel'

Anderlecht-verdediger Magallan onder vuur: 'Opnieuw de schlemiel'

Gepubliceerd: maandag 6 december 2021 om 12:30ma 06-12-2021 om 12:30

Laatste update: maandag 6 december 2021 om 12:36ma 06-12-2021 om 12:36

RSC Anderlecht kon zondag overtuigen door met 3-2 cijfers te winnen van Zulte Waregem. Toch wist niet elke speler van de Brusselaars ook te imponeren. Lisandro Magallan bijvoorbeeld, die opnieuw een matige partij speelde.

Anderlecht slikte zondag opnieuw enkele tegentreffers na individuele fouten van eigen spelers. Magallan was zondag nog de gebeten hond na een pijnlijke fout bij het eerste tegendoelpunt. Ook bij de tweede treffer van Zulte Waregem zag hij er niet al te best uit.

De Argentijnse huurling van Ajax kreeg al flink wat kritiek van de eigen achterban, maar ook in de pers spaart men Magallan niet. 'Hij slaagde er niet in om het vertrouwen in hem te rechtvaardigen', klonk het bij Sudpresse. Ook Het Nieuwsblad was streng voor Magallan. 'Niet voor het eerst de schlemiel', dat de verdediger ook in de opbouw zag falen.

In La Dernière Heure was analist Alexandre Teklak in zijn column stevig voor Magallan. 'Op 28-jarige leeftijd mag hij zulke fouten niet maken', was de analist duidelijk. 'Je kan niet zeggen dat hij elke wedstrijd slecht speelt, maar je kan ook niet stellen dat hij echt overtuigt. Hij is nog niet onbetwistbaar. Daarnaast is Magallan ook niet erg atletisch, lang of sterk in de lucht.'

Toch blijft Vincent Kompany ietwat verrassend kiezen voor Magallan, terwijl Taylor Harwood-Bellis zijn basisplek kwijtgeraakt lijkt te zijn. De jonge verdediger wist nochtans wel te overtuigen in het seizoensbegin.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws