Lukaku krijgt aanbod van ex-ploegmaat: Over vier jaar bij ons

Lukaku krijgt aanbod van ex-ploegmaat: "Over vier jaar bij ons"

26-11-2021 11:15 Laatste update: 11:22
33

Romelu Lukaku en Sacha Kljestan speelden maar één seizoen samen bij Anderlecht, maar hebben nog veel contact. Meer nog: Kljestan zou zijn ex-ploegmaat heel graag naar de MLS zien komen. 

Kljestan speelt daar nu bij LA Galaxy en wordt na zijn carrière waarschijnlijk opgenomen in de staf. Hij kan het goed vinden met Lukaku. "Hij houdt van de Verenigde Staten", zo geeft Kljestan aan bij La Dernière Heure. "Ik heb hem gezegd dat ik binnenkort stop met voetballen en dan hoop ik toe te treden tot de staf. Ik heb hem gevraagd om over vier jaar bij mij in Los Angeles te komen spelen."

Lukaku zei zeker geen nee. "Hij zei dat hij zeker op een dag in de MLS wil spelen. Hij zal hier zeker de beste zijn en twintig goals maken. Hij heeft zo'n mentaliteit dat hij zelfs aan het einde van zijn carrière top wil zijn. Zo was hij al op zijn zeventiende. Het was een monster op mentaal vlak. Hij werkte als een gek op de training en ook nog na de trainingen."

Lukaku heeft bij Chelsea nog een contract lopen tot de zomer van 2026. Hij zal dan 33 jaar zijn. De ideale leeftijd voor een stap naar Los Angeles?

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie