Jeugdzonde veranderde Anderlecht-statuut van Ait El Hadj: De bank deed pijn

Jeugdzonde veranderde Anderlecht-statuut van Ait El Hadj: "De bank deed pijn"

Gepubliceerd: zondag 7 november 2021 om 10:25zo 07-11-2021 om 10:25

Anouar Ait El Hadj was vorig seizoen een van de smaakmakers bij RSC Anderlecht. Dit seizoen begon evenwel stroef voor het talent van Neerpede. Het deed Ait El Hadj pijn om te bank terecht te komen, maar de speler zoekt de fout wel bij zichzelf.

Met zijn dribbels, assists en goals speelde Ait El Hadj zich in de harten van de Anderlecht-supporters. Ook Kompany was overtuigd van het talent van Ait El Hadj en de speler werd belangrijk in het team. Tijdens de zomer viel Ait Hadji uit de gratie. Dat kwam mede door 'overgewicht'.

Na een zwaar seizoen ging Ait El Hadj stoom afblazen in Dubai. Dat vond hij geweldig, maar hij sportte minder dan normaal. "Ik had rust nodig en volgde mijn programma niet zo nauwkeurig. Daarna kwam ik te chill terug. Een jeugdzonde, waarvan ik de gevolgen onderschatte", aldus de middenvelder in Sportwereld.

De weegschaal gaf 1,5 kilogram te veel aan. Dat is niet overdreven veel, maar Ait El Hadj begrijpt ondertussen zijn trainer. "Kompany verwachtte nog meer van mij dan in dat debuutseizoen. Daarom was hij net extra streng. Ik herbegon vanaf nul en het deed pijn dat de trainer me op de bank zette. Al leer je daar ook van."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws