Clement ziet toch een minpunt bij Club Brugge: Zullen het analyseren

Clement ziet toch een minpunt bij Club Brugge: "Zullen het analyseren"

01-11-2021 12:44
2

Club Brugge won zaterdag van STVV met 1-2, maar kwam ondanks het veldoverwicht in het begin van de partij toch nog in de problemen tegen de thuisploeg. Philippe Clement zag nog werkpunten bij de Bruggelingen.

Club Brugge nam de partij heel vroeg helemaal in handen en zag dat beloond worden met een doelpunt, maar liet STVV toch terug in de wedstrijd komen. "Tijdens de rust hebben we aangehaald dat we moesten blijven voortdoen zoals we bezig waren, maar er was minder diepgang en zo kwam STVV meer in de match", erkent Clement op de website van Club Brugge.

Voor veel gevaar zorgde dat niet, al zag Clement wel nog een werkpunt bij zijn jongens. "Niet dat STVV veel kansen creëerde, maar ze waren wel gevaarlijk op stilstaande fases", gaat de coach van Club Brugge verder.

En op die stilstaande fases kende Club Brugge toch wat problemen. "We zullen het analyseren, maar een probleem zou ik het niet noemen. Soms scoor je vijf weken op rij via een stilstaande fase, soms krijg je er eens een paar na elkaar binnen. Er is voor mij geen reden om aan onze aanpak te twijfelen", besluit Clement.