Schrijvers is zelfkritisch bij OHL en geeft toe: “Dat is gewoon onvoldoende”

Schrijvers is zelfkritisch bij OHL en geeft toe: “Dat is gewoon onvoldoende”

28-10-2021 10:26

Siebe Schrijvers werd als recordaankoop bij OHL binnengehaald. De aanvaller laat zich tegenover Sport/Voetbalmagazine uit over zijn prestaties.

Vorig seizoen maakte hij twee doelpunten in twaalf wedstrijden. “Het was vanaf het begin heel moeilijk. Omdat er veel midweekwedstrijden gepland stonden en er weinig tijd was om automatismen te trainen. Bovendien hadden zij fantastische resultaten geboekt die eerste maanden, waren ze goed op elkaar ingespeeld en bleek het zoeken om een plaats te vinden.”

Ook dit seizoen staat de teller op twee goals: “Dat is gewoon onvoldoende. Ik maak me echter weinig zorgen om mijn statistieken. Die zullen wel volgen, omdat we altijd kansen creëren. Ik kende een moeilijke competitiestart, omdat ik werd getroffen door corona op een bijzonder slecht moment, ondanks een sterke voorbereiding.”

Schrijvers voelde de gevolgen van corona. “Vanaf de eerste speeldag ondervond ik vooral problemen met de ademhaling en druk op de longen. Het duurde een tijdje vooraleer ik dat onder controle kreeg. Nu komt het erop aan om, net als de ploeg, op te bouwen naar die betere vorm en meer efficiëntie te tonen. Daar draait alles om.”