Breaking news

Boze Genk-fans bekogelen supportersbus Club Brugge, ramen moeten eraan geloven

Van Handenhoven begint nieuwe carrière: Geen seconde getwijfeld

Van Handenhoven begint nieuwe carrière: "Geen seconde getwijfeld"

Gepubliceerd: vrijdag 22 oktober 2021 om 10:00vr 22-10-2021 om 10:00

Laatste update: vrijdag 22 oktober 2021 om 10:03vr 22-10-2021 om 10:03

Gunther Van Handenhoven is sinds deze week T2 bij KV Kortrijk. Hij gaat er Karim Belhocine bijstaan. Van Handenhoven heeft naar eigen zeggen niet lang moeten nadenken over het aanbod. 

"Ik heb geen seconde getwijfeld", aldus Van Handenhoven bij Het Laatste Nieuws. "Als iemand als Karim je die vraag stelt, dan ga je daar op een bepaald moment concreet over nadenken. Ik besef dat het een opportuniteit is om een ander aspect van het voetbal te kunnen ontdekken. Ik kan nu ervaring opdoen in een rol die ik daarvoor nog niet heb uitgeoefend."

Van Handenhoven weet alvast wat zijn taken zijn. "Het is belangrijk dat ik Karim op meerdere vlakken ondersteun. Ik moet er onder meer voor zorgen dat er geen strubbelingen zijn binnen de spelersgroep. Als teammanager bij Anderlecht heb ik dat ook moeten doen, dus ik kan zeker en vast een belangrijke rol spelen met mijn ervaring."

Van Handenhoven en Belhocine kennen mekaar nog van bij Anderlecht, waar ze allebei aan de deur werden gezet. In de afgelopen maanden was Van Handenhoven actief bij Eleven Sports, maar daar stopt hij nu volledig mee.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws