Bornauw kon naar Premier League: Dat is een droom, maar eerst de Bundesliga

Bornauw kon naar Premier League: "Dat is een droom, maar eerst de Bundesliga"

Gepubliceerd: donderdag 21 oktober 2021 om 15:30do 21-10-2021 om 15:30

Sebastiaan Bornauw timmert bij Wolfsburg aan zijn weg naar boven. De 22-jarige verdediger droomt van de Premier League maar heeft ook geduld.

Afgelopen zomer ruilde Bornauw laagvlieger Keulen in voor Champions League-participant Wolfsburg. Een stap die hij zich nog niet heeft beklaagd. "Ik kan hier bij een Duitse topclub van de Champions League proeven, dit was de beste keuze. Ik ben hier heel erg gelukkig", aldus Bornauw in Het Laatste Nieuws.

Het contract van de verdediger bij Wolfsburg loopt ook nog tot 2026. Bornauw droomt echter voorzichtig al van meer. "Ik denk nog niet te veel vooruit maar op een dag zou ik wel in de Premier League willen spelen. Dat is al een droom van toen ik klein was."

Bornauw bekijkt het echter stap per stap, zo blies hij zelf een transfer naar de Premier League af. "Norwich en Crystal Palace hadden interesse, net als Lazio Roma. Wolfsburg was echter de beste keuze op dat moment. De Bundesliga moet ook niet onderdoen voor de Premier League. Maar ooit wil ik wel de stap naar Engeland zetten", aldus Bornauw.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws