Bijna transfervrije Simons 'voor straf' bij PSG O19: 'Niet veel last van, denk ik'

Bijna transfervrije Simons 'voor straf' bij PSG O19: 'Niet veel last van, denk ik'

Gepubliceerd: woensdag 20 oktober 2021 om 17:27wo 20-10-2021 om 17:27

Xavi Simons speelt speelde vorig seizoen zijn eerste twee wedstrijdjes voor de hoofdmacht van Paris Saint-Germain. De achttienjarige Amsterdammer is dit seizoen 'veroordeeld' tot het O19-elftal van de Parijzenaars en dat heeft volgens AS te maken met de weinig voortvarende contractbesprekingen tussen club en speler.

Simons speelde jarenlang in de jeugdopleiding van FC Barcelona, maar verkaste in 2019 naar PSG en tekende toen een driejarige verbintenis. Deze loopt na dit seizoen af en beide partijen waren met elkaar in gesprek, maar het lijkt er vooralsnog niet op dat ze elkaar gaan vinden. Volgens AS speelt Simons daarom 'voor straf' in de PSG-jeugd.

De jeugdinternational van Oranje is vooralsnog in de Youth League te bewonderen, tot tevredenheid van trainer Zoumana Camara. "Het is natuurlijk wel zijn doel dat hij niet lang bij ons blijft. En als hij zo doorgaat, zal hij inderdaad niet lang hier spelen", wordt hij geciteerd door RMC Sport. Dat er op de achtergrond contractperikelen spelen, is Camara ook niet ontgaan. "Maar ik geloof niet dat hij daar heel veel last van heeft. Hij doet zijn werk en komt hier elke dag met een lach op zijn gezicht."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws