Breaking news

'Cercle Brugge heeft trainer beet en stelt Antwerp-bekende voor'

Degryse haalt zwaar uit: “Waar gaat het naartoe met ons Belgisch voetbal?”

Degryse haalt zwaar uit: “Waar gaat het naartoe met ons Belgisch voetbal?”

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2021 om 13:30di 19-10-2021 om 13:30

Marc Degryse analyseert elke week het Belgische voetbal en de analist spreekt harde taal tegenover Het Laatste Nieuws. Degryse haalt onder meer uit naar de VAR en de fans.

Na speeldag 11 in de Jupiler Pro League staat er ook weer Europees voetbal op het programma. "Oef. Weer een week met Europees voetbal. Je wil niet weten hoezeer ik daar naar verlang, na zó een speeldag in de Jupiler Pro League. Het dieptepunt van onze VAR en ons scheidsrechterskorps - om nog te zwijgen over het wangedrag van verschillende supporters - is intussen bereikt, mag ik hopen? Want het is bijna niet meer aanvaardbaar."

Degryse zag ook de arbiters falen. "Kortrijk verdiende een penalty, Anderlecht kreeg er één die er géén was - Kouamé zócht het contact -, Onuachu maakte zélf eerst de fout en voor dat handje van Peeters bij Bezus fluit je toch geen strafschop? Onwaarschijnlijk dat de VAR nergens ingreep. En dan was er nog die 3D-lijn die op Standard werd geïntroduceerd, waarbij je blijkbaar gratis zeven minuten extra krijgt. How zeg... Waar gaat het naartoe met ons Belgisch voetbal?"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Degryse hier gelijk?

Ja
92%
Nee
8%
(495 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws