'RSC Anderlecht wil zaakjes doen en denkt aan jeugdinternational Velasco van HSV'

'RSC Anderlecht wil zaakjes doen en denkt aan jeugdinternational Velasco van HSV'

24-09-2021 21:23

RSC Anderlecht heeft een drukke transferperiode achter de rug, maar is al begonnen met de voorbereidingen op de volgende transferperiodes. Het zoekt al naar enkele mogelijke aanwinsten en is in die zoektocht op het spoor van Robin Velasco gekomen.

Paars-wit heeft afgelopen zomer flink wat uitgegeven, maar moet nog steeds inventief te werk gaan om nieuwe aanwinsten in huis te halen. Volgens Calcio Mercato moet één van die nieuwe aanwinsten Velasco worden, een negentienjarige vleugelaanvaller die uitkomt voor het reserveteam van Hamburg SV.

In de Duitse Vierde Klasse, waar het B-elftal van HSV speelt, liet Velasco ook al goede dingen zien. Hij speelde zes competitieduels voor de club en was daarin goed voor vijf doelpunten en één assist. Aangezien HSV het echter ook niet al te breed heeft qua financiën is een deal met Anderlecht niet uitgesloten.

Anderlecht is echter niet de enige ploeg die interesse toont. Verschillende ploegen uit de Bundesliga denken aan Velasco en ook het Italiaanse Udinese wordt gelinkt aan de Duitse jeugdinternational. Die laatste club wil naar verluidt deze winter al toeslaan met een bod van één miljoen euro.