Priske maakt zich geen zorgen om Nainggolan bij Antwerp: 'Heeft geen geluk'

Priske maakt zich geen zorgen om Nainggolan bij Antwerp: 'Heeft geen geluk'

Gepubliceerd: dinsdag 21 september 2021 om 15:31di 21-09-2021 om 15:31

Radja Nainggolan heeft het sinds zijn komst naar Royal Antwerp FC nog niet makkelijk gehad. De middenvelder kreeg ook al flink wat kritiek omwille van zijn prestaties, maar coach Brian Priske geeft hem nog lang niet op.

Nainggolan werd met grote verwachtingen in huis gehaald, maar blijft zoeken naar zijn beste niveau. Voorlopig brengt hij nog niet wat ervan verwacht werd, al maakt Priske zich nog helemaal geen zorgen. "Nooit", spreekt de coach duidelijke taal bij Gazet van Antwerpen.

Volgens Priske is het nog maar een kwestie van tijd vooraleer Nainggolan, die nog niet wist te scoren of een assist kon aanbieden, helemaal doorbreekt. "Als ik naar de situatie van Radja kijk, heeft het ook een stuk met geluk te maken. Voor hetzelfde geld scoorde hij tegen Seraing, en gaf hij twee assists", klinkt het.

Al beseft de trainer ook dat Nainggolan zijn status nog niet heeft waargemaakt. "Uiteraard verwacht iedereen veel meer van Radja, maar je mag niet vergeten dat hij twee maanden helemaal niets deed, en ook moet groeien in het nieuwe systeem. In Italië speelde hij meer als een tien. Bij ons staat hij wat lager in het veld", aldus Priske.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws