Verheyen zag PSG-sterren geen indruk maken tegen Club Brugge: Zum kotzen

Verheyen zag PSG-sterren geen indruk maken tegen Club Brugge: "Zum kotzen"

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 23:04vr 17-09-2021 om 23:04

Club Brugge zette woensdag een goed resultaat neer en wist met 1-1 gelijk te spelen tegen PSG. Het verraste de sterren van PSG en hield hen op één doelpunt. Gert Verheyen was onder de indruk, maar ook gedegouteerd door het gedrag van de PSG-spelers.

"Club speelde heel goed, hè. Maar alles begint met goesting, honger, drive", begint Verheyen in Het Nieuwsblad. Die drive en honger zag hij niet bij PSG, maar wel bij Club Brugge. "Daar zag je het verschil tussen mannen die er voor eigen publiek hun kop voor wilden leggen en vedetten die dachten het even te laten zien"

Verheyen kon ook maar moeilijk leven met de attitude van de PSG-spelers. "Dat was toch zum kotzen", gaat Verheyen verder. "Het gaat niet om Messi. Die straalde alleen tristesse uit. Aan hem zag je dat hij er nooit van gedroomd had om het shirt van PSG te dragen", klinkt het.

Wel die andere PSG-sterren konden Verheyen niet bekoren. "De attitude van Mbappé of Neymar? Die konden zelfs geen tik verdragen. Met zo’n air van: ‘Wie ben jij om tegen míjn been te stampen? Hoe durf je?’ Enthousiasme is de basis", besluit Verheyen.

Bij PSG krijgt men nu nog even de tijd om zich voor te bereiden op de volgende confrontatie tegen Club Brugge. Pas op 7 december nemen beide teams het weer op tegen elkaar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws