Van Damme bezig aan een al vijf jaar durende strijd: Ik bekijk het dag per dag

Van Damme bezig aan een al vijf jaar durende strijd: "Ik bekijk het dag per dag"

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 20:30vr 17-09-2021 om 20:30

Voor Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme sloeg het noodlot vijf jaar geleden toe. Hij kreeg toen voor het eerst te horen dat hij leukemie had en moest vrezen voor zijn leven. Van Damme bleef echter hoopvol en strijden tegen de ziekte. Nu, vijf jaar later, werd er geen leukemie meer vastgesteld in zijn bloed. In De Cooke & Verhulst Show laat hij er zich meer over uit.

Het was moeilijk voor Van Damme, maar de doelman gaf nooit op. Dat bleek ook geholpen te hebben in zijn strijd tegen leukemie. Hij kan weer genieten met zijn familie, maar wil nog niet te ver vooruit kijken. "Ik bekijk het dag per dag", zegt Van Damme. "Ik hoop gewoon op een gezond, leuk en normaal leven met mijn vrouw en dochter."

"Probeer positief te blijven", gaf Van Damme aan in De Cooke & Verhulst Show. "Hou zoveel mogelijk mensen om jezelf heen zodat je altijd je hart kan luchten en probeer er alles aan te doen om erdoor te komen", klinkt het.

Die mentaliteit heeft Van Damme ook door de moeilijke momenten gebracht. "Het is zeker niet makkelijk en er zullen zware momenten zijn, maar blijf hopen en blijf positief", aldus Van Damme.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws