Messi maakt geen indruk bij PSG: 'Wanneer je ze tegelijk inzet, wordt het zwakker'

Messi maakt geen indruk bij PSG: 'Wanneer je ze tegelijk inzet, wordt het zwakker'

16-09-2021 19:12
10

Paris Saint-Germain kwam woensdagavond niet verder dan een teleurstellend 1-1 gelijkspel op bezoek bij Club Brugge. Lionel Messi wist amper indruk te maken, zo zag ook voormalig topspits Michael Owen. Die stelt dat PSG zonder de Argentijn waarschijnlijk beter zou spelen.

Messi speelde woensdag zijn eerste Champions League-wedstrijd voor Paris Saint-Germain, maar wist daarin geen potten te breken. De Franse grootmacht speelde zeer matig en Club Brugge kreeg zelfs kansen op meer dan een gelijkspel. Messi startte samen met Kylian Mbappé en Neymar in de voorhoede, maar BT Sport-analist Owen stelt dat dit de ploeg van Mauricio Pochettino niet sterker maakt.

"Hoe vaak we het ook hebben over dit PSG-team, met deze voorhoede... Ik begrijpecht niet waarom ze één van de favorieten zijn (voor de Champions League-winst, red.). Het zijn individueel allemaal fenomenale spelers, maar wanneer je ze alle drie tegelijk inzet, wordt het alleen maar zwakker vind ik", zo vertelt Owen bij BT Sport.

De voormalig spits van onder meer Newcastle United en Manchester United denkt dat Paris Saint-Germain Messi helemaal niet nodig heeft om successen te behalen. "Het voelt voor mij zelfs dat de transfers van Donnarumma en Sergio Ramos ze meer kansen geven op Champions League-winst, dan de komst van Messi", zo sluit Owen af.