UPDATE: 'Juventus denkt helemaal niet aan komst van Hazard'

UPDATE: 'Juventus denkt helemaal niet aan komst van Hazard'

27-08-2021 19:00 Laatste update: 28-08-2021 23:00
14

Juventus heeft afscheid genomen van Cristiano Ronaldo en ziet de superster richting Manchester United vertrekken. De Italiaanse topclub zoekt dus naar een vervanger en denkt daarvoor aan Eden Hazard.

Met dat nieuws komt het Spaanse Marca naar buiten. Juventus zoekt naar een vervanger voor Ronaldo en denkt daarvoor aan Hazard, die hoog op het verlanglijstje staat van de Oude Dame. Het zou echter niet om een definitieve transfer gaan, maar wel om een uitleenbeurt van onze landgenoot.

Hazard trok twee seizoenen geleden richting Real Madrid, maar wist mede door blessureproblemen nooit helemaal te overtuigen bij De Koninklijke. Ook dit seizoen blijft hij zoeken naar de goede vorm, maar dreigt hij door de mogelijke komst van Kylian Mbappé nog stevige concurrentie te gaan krijgen. Real Madrid staat naar verluidt ook niet weigerachtig tegenover een (tijdelijk) vertrek van Hazard.

Bij Juventus kan Hazard mogelijk ook een landgenoot tegenkomen. Zo denkt de Italiaanse club ook aan de komst van Axel Witsel.

Update: Even werd er gespeculeerd over een vertrek van Hazard, maar daar is volgens transfergoeroe Fabrizio Romano niets van aan. Juventus zal naar verluidt toch niet polsen naar Hazard, waardoor onder landgenoot hoogstwaarschijnlijk bij Real Madrid blijft.