Ngoy (KAS Eupen) geeft toe: “Er is ook interesse van andere clubs”

Ngoy (KAS Eupen) geeft toe: “Er is ook interesse van andere clubs”

25-08-2021 09:44
1

Julien Ngoy is dit seizoen één van de sterkhouders bij KAS Eupen. De 22-jarige Belg zijn contract loopt in juni 2022 af. Het is nog maar de vraag of hij nog voor het einde van de transfermarkt bij Eupen zal zitten.

Tegenover Sport/Voetbalmagazine laat Ngoy zich uit over een mogelijke transfer voor het versterkijken van de transferdeadline. “Alles kan nog. Op dit ogenblik ben ik gefocust op Eupen. Er zijn met de club gesprekken aan de gang om mijn contract eventueel te verlengen, maar ze moeten samen met mijn makelaars maar zien wat het beste is voor mij. Het enige wat ik kan zeggen, is dat ik me hier goed voel, maar dat er ook interesse is van andere clubs.”

Met KAS Eupen wil Ngoy alvast goed presteren. “We willen alleszins beter doen dan de twaalfde plaats van vorig seizoen. Sommigen spreken hier al van play-off 1, ze denken na dat goeie seizoensbegin misschien dat het allemaal wel los zal lopen. Ik blijf liever rustig en gefocust. Ik weet dat dit nog maar het begin is en dat alles snel kan gaan in het voetbal.”