UPDATE: 'Kink in de kabel, Club Brugge besluit Deli-deal op te blazen'

UPDATE: 'Kink in de kabel, Club Brugge besluit Deli-deal op te blazen'

24-08-2021 22:15 Laatste update: 26-08-2021 16:03
4

Bij Club Brugge moet Simon Deli niet meer rekenen op veel kansen. De verdediger krijgt nu een Franse reddingsboei toegegooid. Volgens Footmercato is Deli op weg naar Troyes.

Deli is al een tijdje overbodig bij Club Brugge. De laatste maanden van vorig seizoen verhuurde Blauw-Zwart de 29-jarige Ivoriaan aan Slavia Praag. Deze zomer keerde Deli terug naar het Jan Breydelstadion. Maar Philippe Clement deed dit seizoen nog geen beroep op de verdediger.

Volgens de Franse bron wil Troyes profiteren van de situatie van Deli en de verdediger de komende dagen binnenhalen. Troyes kan nog een goede verdediger gebruiken. In de Ligue 1 nam het geen al te beste start. Na drie speeldagen telt Troyes amper één punt.

Bij Troyes speelt momenteel al onder meer al Issa Kaboré. De voormalige speler van KV Mechelen wordt verhuurd door Manchester City.

Update 26/8: Alles leek in kannen en kruiken, maar nu is er toch een kink in de kabel gekomen voor Simon Deli. Zijn transfer naar Troyes komt serieus op de helling te staan. Meer nog, volgens Foot Mercato hebben Club Brugge en de Franse gesprekspartner in onderling overleg besloten om de deal op te blazen. Het ziet er dus naar uit dat Blauw-Zwart in de laatste dagen van de zomerse transfermarkt nog gauw op zoek moet naar een andere overnemer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie