Delcroix blij met zege tegen Cercle Brugge: “Het was matuur van ons”

Delcroix blij met zege tegen Cercle Brugge: “Het was matuur van ons”

15-08-2021 21:00 Laatste update: 17-08-2021 08:18

RSC Anderlecht heeft haar tweede zege op rij geboekt in de Jupiler Pro League. Na de match was Hannes Delcroix een tevreden man. De verdediger was vooral blij dat Anderlecht 89 minuten de nul wist te houden.

90 minuten de nul houden lukte niet voor Anderlecht. Cercle Brugge scoorde immers vlak na het beginsignaal. “Na de vroege tegengoal hebben wij goed gereageerd. We gaven niets meer weg. Dat was mature van ons”, aldus Delcroix voor de camera van Play Sports.

Vorig seizoen verloor Anderlecht heel wat punten in de slotfase van een match. Tegen Cercle Brugge wist het een 2-1 voorsprong vast te houden. “Voor ons was het belangrijk om geen goal meer te krijgen. We creeerden ook kansen, maar maakten helaas geen goals meer. Het ging redelijk goed op en af. We zijn blij met de zege.”

Nu tijd voor Vitesse
Anderlecht moet donderdag opnieuw de wei in. Dan neemt paars-wit het in de Conference League op tegen Vitesse. De match in Lotto Park begint om 20 uur. Indien Anderlecht de Play-Offs weet te overleven plaats het zich voor de groepsfase van het nieuwe Europese toernooi.