Waasland-Beveren knokt zich in minuut 98 voorbij tienkoppig Lommel

15-08-2021 18:26
6

Zondag stond het duel tussen Lommel en Waasland-Beveren op het programma in 1B. De Waaslanders wisten uiteindelijk met de overwiining aan de haal te gaan, al had het heel wat voeten in de aarde. Het werd 2-3.

Lommel begon het beste aan de partij en daarvoor werd het in minuut 5 al beloond. Het was Saito die de score opende. Hoggas maakte in minuut 18 gelijk voor de bezoekers. Maar nog voor rust klom Lommel alweer op voorsprong. Het kreeg daarvoor hulp van Schoonbaert die met een eigendoelpunt voor de 2-1 ruststand zorgde.

Na de pauze schoot Lommel zichzelf in de voet. Lemoine kreeg in minuut 50 een rode kaart onder zijn neus geduwd en zo moest Lommel verder met een man minder. Beveren kon meteen profiteren van het overtal. In minuut 52 hing Maderner de bordjes weer gelijk. Diezelfde Maderner kroonde zich in het absolute slot nog tot matchwinnaar met een doelpunt in minuut 98.