Lukaku is de ontbrekende schakel in het geheel van Chelsea

"Lukaku is de ontbrekende schakel in het geheel van Chelsea"

15-08-2021 14:30

Wordt Romelu Lukaku een voltreffer in de Premier League? Geert De Vlieger twijfelt daar alvast niet aan. Lukaku is peperduur, maar zal zijn geld waard zijn. 

Chelsea won haar eerste match al zonder Lukaku, maar De Vlieger weet dat de Rode Duivel het verschil kan maken. "Romelu Lukaku is toch nog de ontbrekende schakel in het geheel van Chelsea. Ze haalden Timo Werner en Kai Havertz samen voor 140 miljoen euro. Dan is de 115 miljoen euro voor Big Rom veel beter besteed", geeft hij aan bij De Zondag.

De Vlieger gelooft dat Lukaku zijn goals gaat maken in Engeland. "Hij zal wel voor de nodige doelpunten zorgen en die statistiek heeft Chelsea ook op te krikken als het echt mee voor de titel wil strijden. Sowieso de ambitie van Lukaku. Hij wil prijzen pakken. En ik denk dat hij de Premier League na zijn vorige passages met ups en downs toch ook wel een beetje als unfinished business beschouwt."

De transfer van Lukaku deed veel stof opwaaien bij Inter. Lukaku heeft inmiddels al een brief geschreven aan de supporters.