OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt aanvaller Millàn weg bij Villarreal

OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt aanvaller Millàn weg bij Villarreal

10-08-2021 22:32 Laatste update: 13-08-2021 20:00
6

Cercle Brugge kent al een goede seizoensstart en wil er alles aan doen om dit seizoen te blijven overtuigen. Het werd de voorbije weken al gelinkt aan verschillende namen en hoopt nu ook bij FC Villarreal te kunnen shoppen. De Bruggelingen denken aan de komst van Alex Millan.

Dat meldt journalist Xavi Jorquera Marquez van Radio Castellon. De Spaanse aanvaller komt momenteel uit voor Villarreal B, maar kan voor één seizoen worden uitgeleend aan Cercle Brugge. Daar hoopt hij op de grote doorbraak en wil hij zich in de kijker spelen van het A-elftal van Villarreal.

De 21-jarige Millan werd door Villarreal opgepikt bij de jeugd van Zaragoza en speelde de voorbije seizoen voor het B-team van Villarreal. Daar was hij in 41 partijen goed voor dertien doelpunten. Bij Cercle Brugge zal hij voorin de concurrentie moeten aangaan met onder andere Kevin Denkey.

Update: Cercle Brugge heeft nu ook de nieuwe aanvaller beet. Millàn komt over van Villarreal en wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van de Spaanse club.