'Barcelona is positief over onderhandelingen: Dembélé blijft dan toch bij de club'

'Barcelona is positief over onderhandelingen: Dembélé blijft dan toch bij de club'

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 16:30di 03-08-2021 om 16:30

FC Barcelona verwacht dat het contract van Ousmane Dembélé binnenkort verlengd kan worden. De van een hamstringblessure herstellende Fransman ligt in de bovenste schuif bij trainer Ronald Koeman en dat lijkt hem goed van pas te komen.

Het contract van Dembélé loopt tot de zomer van 2022, maar omdat Koeman met hem verder wil is Barcelona in gesprek met de omgeving van de rappe vleugelaanvaller over contractverlenging. Als de Nederlander niet enthousiast was geweest, hadden de Catalanen ook kunnen besluiten om hem te verkopen. Een transfersom en zijn vrijgekomen salaris zouden betekend hebben dat Lionel Messi eenvoudiger vast te leggen zou zijn.

Bronnen melden echter aan El Mundo Deportivo dat er optimisme is over Dembélé zelf en over de contractonderhandelingen. Hij zou akkoord gaan met een verlaagd salaris vanwege de financiële problemen die de Catalanen nog steeds teisteren. De club verwacht dat binnen afzienbare tijd een akkoord kan worden bereikt en Koeman zijn zin krijgt. De Nederlandse trainer maakt graag gebruik van de creativiteit en snelheid van de Fransman.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws