Trebel, Bakkali, Sanneh en Adzic worden van website van Anderlecht gehaald

Trebel, Bakkali, Sanneh en Adzic worden van website van Anderlecht gehaald

Een nieuwe transferperiode betekent bij RSC Anderlecht ook weer een nieuwe zoektocht naar een oplossing voor Adrien Trebel. De middenvelder mag al even weg bij paars-wit, maar een nieuwe club is er nog niet gevonden. Toch lijkt Anderlecht al afscheid genomen te hebben van de Fransman.

Terwijl hij wel al in het nieuwe shirt poseerde voor Anderlecht en ook op de teamfoto staat, lijkt Anderlecht helemaal niet meer op hem te rekenen. Hij zat niet in de selectie voor de partij tegen Union Sint-Gillis en is inmiddels ook van de website gehaald.

Onder andere Timon Wellenreuther, Elias Cobbaut en Yevhenii Makarenko mogen ook vertrekken bij de club, maar hebben wel nog steeds een plekje op de officiële website van Anderlecht. Dat is echter niet het geval voor Trebel.

Trebel is overigens niet de enige, want ook van Luka Adzic, Aristote Nkaka, Zakaria Bakkali en Bubcacarr Sanneh is er geen spoor op de website te vinden. Niet verrassend zijn dat ook allemaal spelers die deze zomer nog mogen (of moeten) vertrekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie