Virton stelt supporters gerust en gaat samenwerken met 'grote Europese speler'

Virton stelt supporters gerust en gaat samenwerken met 'grote Europese speler'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 23:00vr 23-07-2021 om 23:00

Het was even onduidelijk hoe de toekomst van RE Virton eruit zou zien. De Waalse club begint binnen minder dan één maand aan het nieuwe seizoen, maar heeft voorlopig nog maar twee spelers op de loonlijst staan. Toch maakt men zich bij Virton geen zorgen.

De voorbije dagen en weken werd er meermaals bericht dat Virton op zoek gaat naar een nieuwe overnemer. Die lijkt er in zekere zin ook gevonden te zijn. Zo gaat Virton in zee met een 'Europese elitespeler' en wordt het dus een opleidingsclub voor een grote Europese ploeg. Dat kondigde het aan via de officiële kanalen.

'We kunnen het eindelijk bevestigen: er liggen mooie avonturen in het verschiet', schrijft de club. 'Op 15 augustus zullen we wel degelijk Westerlo kunnen ontvangen in ons stadion', aldus de ploeg van meer dan honderd jaar oud.

Om welke partner het gaat, is nog niet bekend. Virton zal naar verluidt volgende week voorstellen om wie het gaat. Bij Virton is men alvast bijzonder tevreden. 'De duurzaamheid van Virton voor de lange termijn is verzekerd', klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws