Verbeke over de titelkansen van Anderlecht: Zo zie ik het niet

Verbeke over de titelkansen van Anderlecht: "Zo zie ik het niet"

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 12:15di 20-07-2021 om 12:15

Peter Verbeke zit in een drukke periode. De sportief directeur van Anderlecht bouwt volop aan een kern voor het komende seizoen, maar houdt de ambities wel bescheiden. 

"Opnieuw Play-Off 1 halen en ons kwalificeren voor de Europa League", zo geeft hij aan bij Sport/Voetbalmagazine"Ik ben dankbaar dat de media ook zien dat er goed gewerkt wordt op Anderlecht. Maar op het einde van het seizoen zullen de coach, de voorzitter en ik op de resultaten afgerekend worden."

Verbeke werkt vooral op de lange termijn. "Wouter Vandenhaute, Jos Donvil en ik hebben nog geen half jaar geleden een herstelplan uitgetekend voor de komende vijf jaar en we zitten in jaar twee van dat plan. Wij zijn in een versneld tempo alles aan het herstructureren om de juiste mensen op de juiste plaats te zetten. Ik lees nu: Anderlecht zal weer meedoen voor de titel. Maar dat is niet hoe ik het zie."

Verbeke heeft met Benito Raman, Sergio Gomez, Colin Coosemans, Wesley Hoedt, Taylor Harwood-Bellis en Lior Refaelov al zes nieuwkomers gehaald. Majeed Ashimeru werd definitief gekocht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Is Anderlecht een titelkandidaat?

(291 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws