Mechele genoot: We voelden meteen wat we vorig seizoen hebben gemist

Mechele genoot: "We voelden meteen wat we vorig seizoen hebben gemist"

18-07-2021 16:00
1

Club Brugge en KRC Genk verzorgden zaterdagavond het officieuze startschot van het nieuwe voetbalseizoen in ons land. Ze deden dat onder het goedkeurende oog van enkele duizenden supporters. Brandon Mechele genoot van hun aanwezigheid.

Voor het eerst sinds lang was er nog eens publiek toegelaten bij een voetbalwedstrijd in ons land. De Supercup was een voorbode voor wat ons (hopelijk) nog te wachten staat in de rest van het seizoen, de komende weken mogen de clubs hun stadion alvast voor 1/3 vullen. Club-verdediger Mechele was alvast opgetogen dat er weer fans in het stadion zitten.

"De aanwezigheid van de supporters was precies iets nieuws", citeert Het Nieuwsblad de verdediger. "Ze gaven ons zo veel energie. We voelden meteen wat we vorig seizoen hebben gemist. Ze hebben ons gepusht. Het was genieten."

Het aanwezige publiek kon de prestatie van Club wel smaken. "We probeerden met veel intensiteit te spelen. Dan gaat het publiek normaal al makkelijker achter de ploeg staan. En het stadion zat nog niet eens helemaal vol", blikt Mechele al vooruit op volledig gevulde stadions.