'Vervangers overtuigen niet, Anderlecht maakt topprioriteit van 'nieuwe Nmecha''

'Vervangers overtuigen niet, Anderlecht maakt topprioriteit van 'nieuwe Nmecha''

12-07-2021 07:31
3

RSC Anderlecht heeft deze voorbereiding nog geen oefenpartij kunnen winnen. Ook tegen FC Utrecht (1-1) en AZ (1-1) werd er opnieuw geen winst geboekt. Dat heeft ook heel wat aan het licht gebracht bij de Brusselaars.

Anderlecht zag deze transferzomer Lukas Nmecha vertrekken en zoekt al enkele weken naar een vervanger. Volgens Het Nieuwsblad is dat na deze oefenpartijen ook de absolute topprioriteit geworden bij de Brusselaars.

Vincent Kompany gaf tijdens de voorbereiding enkele jongens een kans in de hoop om de vervanger in de eigen kern te vinden, maar dat is niet gelukt. Isaac Kiese Thelin past niet in het systeem van Kompany en ook Mustapha Bundu was niet overtuigend. Voor jonkies zoals Mario Stroeykens en Lucas Stassin komt het te vroeg, terwijl Antoine Colassin niet als spits wordt gezien.

Anderlecht moet dus op de transfermarkt zoeken naar de nieuwe Nmecha. Veel targets blijken echter te duur te zijn of konden de staf niet helemaal overtuigen. Het is niet ondenkbaar dat Anderlecht opnieuw een spits huurt bij een topclub, al wordt het dan afwachten hoe die topclubs zelf actief zijn op de transfermarkt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s