Belgische kranten koppen na uitschakeling: 'Gevochten als leeuwen'

Belgische kranten koppen na uitschakeling: 'Gevochten als leeuwen'

03-07-2021 07:03 Laatste update: 19:45
45

Na de uitschakeling van de Rode Duivels koppen de Belgische kranten groot over de Rode Duivels. Zowat elke krant besteed geheel haar voorblad aan de exit. VoetbalPrimeur.be geeft u een overzicht.

Het Laatste Nieuws
HLN kopt met een logische titel na de 1-2-zege van Italië: 'Er kan maar één de beste zijn, en dat is Italië.' De krant geeft er nog tekst en uitleg bij: 'De machine van Mancini bleek te sterk voor ons, en het zat de Belgen dan niet eens meer.'

De Morgen
De Morgen komt met een uitgebreidere titel: 'De gouden generatie kan weer niet oogsten', luidt het. Die zin komt overigens bij elke krant terug. Opnieuw geen titel met Roberto Martinez.

Het Belang van Limburg
De Limburgse streekkrant ziet de Rode Duivels: 'Strijdend ten onder gaan'. Op de cover van de sportkrant komt ook hier de stelling op: 'Weer geen prijs', het harde verdict na de uitschakeling.

De Gazet van Antwerpen
De GVA heeft het over de droom die uiteen spat: 'De droom is voorbij'.

Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad komt met de duidelijke: 'Gevochten als leeuwen'-titel. De krant zag 'na drie kwartier al de beslissing', maar kijkt al vooruit: 'Volgend jaar dan maar in Qatar?'

De Standaard
Ten slotte besteed ook De Standaard een aardig deel van de voorpagina aan voetbal. De krant heeft het over: 'De bittere nasmaak van net niet'.