Overzicht oefenwedstrijden: Kortrijk wint ook West-Vlaamse oefenpot

25-06-2021 20:00 Laatste update: 20:02
1

KV Kortrijk werkte vrijdag haar tweede oefenwedstrijd af in de voorbereiding naar het nieuwe seizoen. Het versloeg VK Westhoek met 0-3, zo is te zien op de officiële kanalen van de Kerels.

KV Kortrijk kwam al na 2 minuten op voorsprong tegen VK Westhoek. Een voorzet van Kristof D'haene werd door Pape Habib Gueye met de kop in doel gewerkt. Voor de rust kwam KVK via Jonckheere en Gueye nog tot enkele kansen, maar bleef uiteindelijk 0-1 na 45 minuten.

In de tweede helft verdubbelde KV Kortrijk haar voorsprong en het was uiteindelijk Teddy Chevalier die er na 67 minuten 0-3 van maakte. Dat zou ook de eindscore zijn, waardoor KV Kortrijk ook in haar tweede oefenwedstrijd zonder tegen doelpunt wint. Eerder versloeg het al Harelbeke met 0-5.